Selamat datang. Welcome. Willkommen.

السلام عليكم . Salam sejahtera . Guten Morgen

Urm…dah lama tak update blog ni. Hehe, sibuk dengan aktiviti sekolah la. Cuti ni la masanya nak uruskan blog ni. New things? ….exam la tahun depan, SPM. Penting tu!!!

Preparation???

Kelas tambahan, exercise, HOMEWORK!!! Yup, homework yang masih lagi bertimbun. Bila la nak siap yek? Hehehe

Cuti…

Apa yang telah aku buat cuti ni… balik kampung, pergi kelantan, ziarah saudara, main dengan Kiki (kucing kesayangan aku), chatting,gardening (hehe…saja je nak ceriakan rumah), makan dan tidur. Secara keseluruhannya, banyak buang masa…Wei, sedarla,nak exam tahun depan.

Tahun depan…

Yup, tahun depan, 2011. Tahun yang mencabar. Dah jadi senior kat sekolah, banyak la kerja nak kena buat. Takkan nak suruh adik-adik form one yang tolong buat. Hehehe. SPM, Pengawas, kelas tambahan,etc semuanya bakal menjelma dalam otak ni….kalau nampak aku stress-stress tahun depan…cepat-cepat la lari sebelum kena marah. Hahahaha. pernah ke kena marah? Insya-allah, selagi akal ni waras, takdela nak marah tak tentu pasal…

Apapun, inilah kata ucaptama sempena blog yang telah berubah muka ni…Hehehe. Our target, boys and girls batch ALTIMA 0711 SBP Integrasi Temerloh…”Straight A+

1 Matlamat   1 Hasrat   1 Semangat

Altima 0711 Pasti Boleh!

Post by Ehsan Fitri

One thought on “Selamat datang. Welcome. Willkommen.

  1. wow!! bgos gler wat homework.. tuition..
    bgos!!.. psl bju pengawas.. ak xtaulaa!
    mcm segan nk pki gi sklah nnti.. cmner ek?
    bls pki fb je.. =]

Need To Hear From You

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s