Menulis? CHANGE!

السلام عليكم

~ Peace be upon YOU ~

Change!

Memandangkan blog ni semakin lama semakin tak terurus dan diurus, aku dah TEKAD dan NEKAD untuk berubah!

Ya!

Berubah!!!

Setelah sekian lama, aku dah detected beberapa masalah utama:

Penyakit yang dari dulu memang aku takut sejak mula-mula aku melangkah kaki ke sekolah – MALAS.

MASA yang tak cukup – apasal pulak macam tu, semua orang ada masa yang sama

JEALOUS+GERAM+CEMBURU dengan blog-blog kawan aku yang comel-comel dan terurus dengan baik dan sempurna.

Sebenarnya nak tulis macam-macam, tapi bila buka je DAshboard blog ni, seems all the idea EVAPORATE!!!

Change!

P/s : Thanx to bloggers yang buat aku sedar, tu la gunanya kawan!!!

“Winners never QUIT!”

One thought on “Menulis? CHANGE!

Need To Hear From You

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s