Countdown time!?

السلام عليكم

~ Peace be upon YOU ~

Dengan namaMu ya Allah tuhan sekelian alam, yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

Hehe!

Post time ni sangat bermakna kepada semua calon-calon Sijil Peljaran Malaysia 2011 yang pastinya sangat teruja menunggu keputusan SPm diumumkan.

Yup, pastinya semua orang sudah mula menghitung hari menunggu 21 Mac 2012~

Friends~ Jumpa 21 MAc 2012

So bro, apa tujuan kau tulis post ni?!

Sebenarnya aku nak bagitau ni. Aku tau semua orang tengah cuak+takut+gemuruh menunggu result nanti. Aku pun sama jugak, sebab kita semua sama je – amik exam hari yang sama so kita tunggu je la sama-sama.

Apapun keputusan yang diumumkan nanti, kita kena terima dengan seadanya sebab kita dah usaha sebaik yang mungkin.

Kan?

So, jangan la risau-risau yek.

Ni ada yang sampai tak boleh tidur, makan tak lalu menunggu result diumumkan.  jangan lah sampai macam tu. Yang penting kesihatan emosi dan fizikal terjaga, jangan sampai hari keputusan diumumkan ada pulak yang pengsan!

Kau tak nak ucap good luck ke kat kawan-kawan kau?! Bagi la sikit bro~

Kami WarGA Altima 0711~

Hehe? Oklah. aku tau semua kawan-kawan aku especially Altima 0711 yang dah lama tinggalkan sekolah [padahal baru je 3 bulan], kita dah usaha sama-sama kan?

Ingat tak lagi kita buat semua Guru Muda yang cikgu kita suruh dulu, semua soalan dah siap jawab+bincang lagi, semua soalan trial kita dah buat bedah siasat siap dengan skema-skema lagi.

Ingat tak lagi kita dah solat hajat sama-sama, setiap malam.

Ingat lagi tak parents kita sanggup datang dari jauh untuk attend solah hajat perdana kat surau kita dulu.

Ingat lagi tak kita tersalah buat GM sampai da orang kena marah dengan cikgu =P [sapa yek?!]

Ingat lagi tak kita stay lama-lama kat sekolah time cuti sedangkan orang lain best cuti sekolah semata-mata nak join Program Gilap Permata?

Ingat lagi tak kita raya Aidiladha sama-sama sebab tak boleh balik? Berkorban ertinya terkorban!

Ingat lagi malam-malam prep sampai pukul 12 sampai ada yang tertido dalam kelas?

Ingat lagi tak kita study sama-sama dekat dewan makan, ruang legar IPt, kelas, bilik seminar denagn semua cikgu-cikgu kita?

Korang masih ingat saat itu?Ingat?

Yup! aku ingat lagi saat:

Abdullah Anas ajak aku study…

Anas sumber rujukan Arab Tinggi kami!

Nazatul Syafiqah ajak buat GM…dia lah yang paling semangat aku rasa

Ain Yuhannis banyak tanya pasal Bahasa Arab Tinggi sampai aku pun tak boleh jawab…

Sazlee dengan Nadzir ajar aku Addmath…

Piekah, Syaleza, Fatihah, Husna, Idzuan ngan Zahidda study sama-sama dengan aku kat dewan makan baru…

Afiq minta aku ajar Biology…

dan yang paling tak boleh dilupakan…

Kelas BM dengan Cikgu Maisarah and Kelas BAhasa Arab Tinggi dengan Ustaz Din!!

Hebat style Cikgu MAi~

Sekarang lah masanya kita gembirakan diri kita, gembirakan parents kita, family kita, semua cikgu-cikgu kita and all our friends.

Kawan-kawan aku yang aku kenal time program-program SBP atau yang aku pernah kenal walaupun sekali je pernah bertegur sapa jangan risau…

Doa sentiasa mengiringi anda!!

Ingat. Winners Never QUIT!

Kami rindu sekolah!

P/s : sebenarnya ramai lagi kawan aku yang abnyak tolong time kita nak SPM dulu. Maaf sebab aku tak boleh nak mention semua dalam Post kali ni tapi korang janagn risau sebab asalkan kita dah usaha sama-sama, tak mungkin kita doa sendiri-sendiri je kan? Doa tetap sama-sama~  =]

“Winners never QUIT”

2 thoughts on “Countdown time!?

Need To Hear From You

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s