WoRdS of SPm?!~

السلام عليكم

~ Peace be upon YOU ~

Memandangkan semua lepasan SPm sibuk benar meng’update’ blog masing-masing…Haha~ Apa salahnya kita update sekali kan?!

Ok je Bro, tapi lambat la~ [Takpe…yang lambat selalunya istimewa!~]

First of all

Tiada yang lebih membanggakan yup melihat kawan-kawan aku sepanjang 5 tahun  dengan senyuman yang paling manis [yang aku pernah tengok] tatkala keputusan SPm dengan rasminya diumumkan.

Yup, siapa saja pasti gembira!! Hooray~

Kalau selama ni kita dah berhempas pulas dengan macam-macam ikhtiar dan usaha, alhamdulillah semuanya membuahkan hasil yang sangat membanggakan…macam yang kita biasa dengar

“andai setakat itu usaha kamu, begitulah hasilnya”

So, aku rasa takde yang lain selain ucapan

TAHNIAH | CONGRATULATIONS | HERZLISCHEN GLUCKWUNSCH 

Yup, anda semua memang sudah buktikan…sebenarnya kita mampu, kita boleh!

I’m proud of you guys! Girls and boys~

Sebenarnya, apa yang buatkan aku paling happy ialah terpancar kegembiraan dari muka ayah, ibu dengan semua cikgu.

Andai sebelum ini, kita hampir-hampir mengaku kalah [Jika masih ingat]

Andai sebelum ini, kejayaan hanya dimimpi bukan diimpi

Tetapi…Jika benar niat, jika betul cara, jika tekad usaha…ini jawapannya.

SUCCESS

So, perjalanan tidak berhenti di sini saja kawan..jangan bersedih sampai ada yang langsung tak nak jumpa kawan-kawan yang lain…Chill out, rock your world!!! Anda masih ada peluang, ingat [ini pegangan aku]

Allah knows better than us. Smile always

Lastly, aku nak kawan-kawan aku ingat… walau apa pun jua yang terjadi, aku still doakan yang terbaik untuk semua.

P/s : Tumpang bangga dengan kawan aku, Pelajar Terbaik SPM Pahang [Maaf, aku tak mampu jadi sehebat kau~ Tapi yang penting kita sama-sama berjaya!! Yeay~]. Proud of all the GMs and rakan study… you have done your best!! Tumpang happy dengan semua kawan dari semua sekolah dan SBP seluruh negara…[walau ada yang cuba-cuba nak rahsiakan result tu.. tak pe sebab yang tu tak penting bagi aku…the thing is we will forever be friends!!!]

Tahniah Abdullah Anas bin Hussin

(Pelajar Terbaik SPM Seluruh Pahang 2011)

“Winners NEVER Quit!”

Need To Hear From You

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s