April’s events?!

السلام عليكم

~ Peace be upon YOU ~

Aduss!!! Blog sapa yang berhabuk ni..Lamanya tak update.

[Bro, ko tu sibuk sangat ler gayanya..haha.update cepat!!]

Yup, memang sibuk jugak la..bukan apa, dah namanya duduk rehat-rehat kat kampung, macam ni la..online pun jarang..Hehe.

Tapi malam ni, semangat untuk mengemas blog yang berhabuk ni dah meresap ke dalam jiwa dan sanubari..Haha. Yup, sebab kan ada benda yang jadi dalam masa beberapa hari ni. Serentak pulak tu. Haha.

Yang pertama : 11 April 2012 [Pertabalan Seri Paduka Baginda Tuanku Sultan Abdul  Halim sebagai Yang diPertuan Agong ke-14]

Hehe..PAtik sebagai rakyat Kedah [walaupun lahir di selangor] sangat berbangga atas perlantikan tuanku. Moga tuanku dipanjangkan umur dan dapat menjalankan permerintahan dengan jayanya. AMin~

Hehe Yang kedua : 12 April 2012 [Birthday kawan saya =P]

Cuba teka yang mana satu Zharifah Yusof~

Pada hari yang indah lagi permai ni, lahirlah seorang puteri bernama Zharifah binti Mohd Yusof!! Hehe..selamat hari lahir ke-18 yek. Aku ingat lagi notes yang ko tulis dalam buku nota aku [12 April 1994, Jangan lupa birthday aku tau..ko kena bagi hadiah kat aku tiap-tiap tahun!] Hehe..aku takde hadiah nak bagi kat ko so this is one of the appreciation for you! Haha [happy belated birthday!]

Haha Yang ketiga : 13 April 2012 [Dad’s birthday!!]

Alhamdulillah, ayah aku dah sambut birthday yang ke 47. Amin, semoga ayah dilimpahi rahmat dan nikmat kurniaan daripada yang Maha kuasa. Hehe. Kami sentiasa doakan, yang ayah akan terus berjaya. Amin. Semoga panjang umur. [Ayah, Ehsan tak de adiah nak bagi..hehe]

So..tiga hari full with events. Yup, mungkin post kali ni mungkin agak membosankan. Haha. Yup, maaf la.

Sebenarnya kepala ni still memikirkan pasal biasiswa and what so ever..Haha. Biarlah..insya-Allah ada rezeki..Amin~

 P/s: Mengharapkan post yang lebih menarik!~

 Winners NEVER Quit!

One thought on “April’s events?!

Need To Hear From You

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s