MoMeNtO?!

السلام عليكم

~ Peace be upon YOU ~

Memori dan Kenangan

Hehe. Memandangkan bloggers-bloggers Altima 0711 dah mula menceritakan pelbagai kenangan sepanjang 5 tahun berada di SBP Integrasi Temerloh, rasanya tak salah kalau aku pulak nak post perkara yang sama. Hanya sebagai memori..

[Bro, tak sangka kan.. masing-masing dah ada haluan tersendiri, jalan yang berlainan]

Memang, sekarang kita dah tak sama kelas lagi, tak sama sekolah lagi, tak sama asrama lagi [aspura aspuri memang tak sama.. Haha =P] tapi tak bermakna kenangan kita tak sama kan?

Mungkin post kali ni akan banyak dengan gambar-gambar [macam post di blog SiNoAi], hehe. Sebagai ingatan yang kita dulu pernah “main” sama-sama. Haha

Tapi sebelum tu, jom nyanyi sama-sama! Yay!! =D

L..O..A..D..I..N..G

Now Playing :

And I remember all those crazy things you said

You left them running through my head

You’re always there, you’re everywhere

But right now I wish you were here.

All those crazy things we did

Didn’t think about it, just went with it

You’re always there, you’re everywhere

But right now I wish you were here

Yup, Avril Lavigne! Haha. [ I wish you were here, my friends!!]

Damn, Damn, Damn,

What I’d do to have you

Here, here, here

I wish you were here.

Damn, Damn, Damn
What I’d do to have you
Near, near, near
I wish you were here.

Aku suka sangat kalau kita boleh jumpa lagi. Yay!! Mesti best sangat-sangat! Tapi sekarang ni dah sampai masa untuk kita kembali kepada tugas utama kita, BELAJAR!

Macam dulu-dulu kita sembang pasal sekolah, sekarang kita dah mula bergerak ke dimensi baru. No more talks about school, now its all about university and how we want to further our study!

Yup, zaman sekolah memang best! Memang seronok giler~! Haha. Banyak yang kita belajar sama-sama! Memang totally best!

Walaupun hari ini kita ditentukan akan berpisah menuju haluan kehidupan masing-masing, jangan risau insyaAllah satu hari nanti kita boleh jumpa lagi. ^^

Mungkin aku dah berubah [tak macam budak-budak lagi.. tapi tak best la macam tu, Haha] dan mungkin kau juga akan berubah tetapi…

Ikatan Ukhwah dan Mahabbah tidak akan terputus… ^^

Selamat MAju JAya dengan kehidupan baru di IPt, dan InsyaAllah didoakan kita semua [Yup, Indeed.. kita semua!!] akan berjaya.

Amin~

P/s: Idzuan kata dia teringat zaman kitorang batuk sama-sama. =] Syaqira suka tengok aku gelak-gelak. Hoho ^^

How I miss that day~!

 Winners NEVER Quit!

Need To Hear From You

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s