PAsUM?!

السلام عليكم

~ Peace be upon YOU ~

Yup,
It is almost 3 month in Pasum. Within this 3 month, this blog had never been update. What a pity. =_=”

Alhamdulillah, dapat juga peluang nak update blog ni. Impian tu sentiasa ada tapi kadang kala ada tugasan lain yang lebih penting – banyaknya tutorial, lab report, small test dan akhirnya mid-semester exam. ^^

Memandangkan takde lagi post dalam blog ni tentang alma mater baru ni, so nak cerita sikit pasal Pasum dan suasana kat sini.

First of all, Pasum is the BEST!! Yay!! ^^

Learning in Pasum memang sangat tough and high competition zone. Semua orang nak study, semua orang study, study, study and study. Haha. ^^

Xdelah. Pasum bukan everything about study semata-mata. Kami pun macam CFS yang lain. Kami pun gelak-gelak jugak dalam kuliah. Ada yang tidur (sometimes..haha) dan yang penting kami pun out jalan-jalan hujung minggu- pergi mid valley, klcc and even sunway!

This is PASUM ^^

Yang penting kat sini ialah pengurusan masa dan pengurusan stress. InsyaAllah kalau dua faktor ni dapat ditangani, mesti tak akan wujud masalah kat mana-mana tempat study pun.

Auditorium kami! ^^

Study in Pasum is just like studying in UM. Aura UM yang hebat tu memang meresap dalam diri, sejak minggu haluansiswa lagi. ^^ (yup, the best MHS ever!!)

So, tak kisah di mana anda berada, selamat menjalani kehidupan sebagai student! ^^

Pasum – Proud to be Asasian!!

P.s : Next target : 4.0. Amin. ^^

 Winners NEVER Quit!

 

 

 

Need To Hear From You

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s