Final?!

 عليكم

~ Peace be upon YOU ~

Tik tok. Tik tok. Tik tok.

Masa tetap berjalan dan takkan berhenti berjalan. Macam air yang mengalir dan tak berhenti mengalir. Tinggal lagi dua minggu kuliah, seminggu study week dan lepas itu:

F . I . N . A . L

Arghhh!!! Takutnya. First time ni. Rasa macam tak fully-prepared untuk big days macam ni. Walaupun dah banyak kali ambil exam, setiap peperiksaan tu ada aura yang tersendiri.

Yup, aura yang tersendiri.

Eh…eh, apa aura tu? ^^

Macam mana nak cakap yup? Seram, mistik, takut, gelabah, nervous, shaking shaking pun ada. Woo!! Seriously, how am I gonna survive?! @_@

Sabar. Sabar. Rileks. Rileks. ^^

Aduh, mana boleh sabar sabar dah. Dah dekat dah ni. Macam mana ni? Nak yang terbaik. Nak 4.0. Nak jugak. Tapi…tak yakin. =_=”

Sabarlah. InsyaAllah kita doakan sama-sama.

Cik Nita kata:

Aah yup. Baru tenang sikit rasanya. ^^

Believe in yourself. Kita kan dah usaha sama-sama. Macam mana usaha kita macam tu lah yang kita deserve untuk dapat. Ehem…ehem.. Nak jadi doktor kan? ^^

Aah. Memang lah nak. Siapa yang tak nak. =_=”

Kalau macam tu. Jangan lah rileks-rileks lagi. Jauh lagi perjalanan tu. Doktor kena cool, tenang. Kalau benda kecik macam ni pun dah macam susah sangat, macam mana nak survive nanti? ^^

Oppss… Betul jugak tu. Hurm..

InsyaAllah. Doa banyak-banyak. Allah tak kisah pun kita minta daripada Dia. Allah lagi suka. Kan?

Yup. Yup. Betul. Betul. Hehe. ^^

Kalau macam tu, dah jangan main-main lagi. Tunggu apa lagi. Pergi study tu! Haha.

P.s Saja suka-suka. Nak tenangkan diri sebenarnya. So, the conclusion is:

All the best. Alles gute. Good luck for your exam. ^^

 Winners NEVER Quit!

Need To Hear From You

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s