Jatuh?!

السلام عليكم

~ Peace be upon YOU ~

Bismillahirrahmanirrahim.

Lama dah rasanya blog ni tak diupdate. Rindu rasanya. Bukannya tak sayang, tapi masa membataskan segalanya.

New+Picture+%286%29

Anas, you wish have come true~!

Banyak sebenarnya benda yang nak dikongsikan. Bermula dengan Jogathon sampai kepada perkara yang paling latest sekali, result Semester 1 PASUM.

Alhamdulillah. Apa yang berlaku tu semuanya ada hikmahnya kan? Yang penting kepercayaan kita kepada Allah SWT.

Kadangkala kita lupa time kita bersedih, berduka, suka dan gembira ada dalam kalangan sahabat kita yang sentiasa peka serta prihatin terhadap diri kita. Mereka sedia menegur kita kalau-kalau ada salah dan silap yang kita lakukan. Sedia berkongsi masalah bersama dan tumpang gembira dengan kejayaan kita.

Yup! Kita lupa.

Yang penting kita perlu bangkit daripada semua tu dan teruskan kehidupan. Dan… jangan lupa senyum! >_<

New+Picture+%288%29

Semester 2 dah bermula sekarang. Semakin banyak yang kita belajar, sepatutnya kita mencontohi panduan yang telah ditetapkan.

Ikut resmi padi, semakin berisi semakin menunduk.
Jangan ikut resmi jagung, semakin tua semakin menegak.

Ucapkan terima kasih, terus berusaha, berdoa dan InsyaAllah segalanya akan diberkati dan dirahmati.

Salam dan sayang daripada seikhlas hati dan sama-sama kita terus berdoa agar kita sentiasa kuat, tabah dan cekal menghadapi semuanya.

Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang lalu,
Datang hamba doa dan tekad,
Berkat doa ayah dan ibu.

HD-Dumbledore-Quote-Desktop-Wallpapers

P.s Ingat, Allah sentiasa bersama kita! Walau apapun yang terjadi.

 Winners NEVER Quit!

One thought on “Jatuh?!

Need To Hear From You

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s