Selamat Datang . Welcome . Willkommen

السلام عليكم

#70

Bismillahirrahmanirrahim

Hye! Lamanya tak jumpa semua. Yes, tahniah jika anda sedang membaca coretan ini buat sekalian kalinya. Berhabuk dah blog ni, fuhh fuhh *tiup*

Ok. Why Selamat Datang and why today?

Hari ini 28 Ogos 2016 merupakan satu tarikh istimewa. Ni minggu terakhir aku di Kelantan setelah hampir dua bulan internship di Pusat Genom Manusia. For those who’d read my previous post back in January, time tu masih gila-gila lagi fikir nak intern di mana and masih stress dengan tesis. Today, the brain is thinking of new things!

Hari ini juga tarikh pendaftaran pelajar-pelajar ijazah sarjanamuda baharu di kebanyakan universiti di Malaysia. For those who registered for Ijazah Sarjanamuda Sains dengan kepujian Genetik, selamat datang aku ucapkan. Be prepared as the new challenges are approaching. It will not be easy, but I believe you guys can do it dearest future geneticist-to-be!

Welcome_en
Selamat datang ke UKM! [photo credit to Official UKM website]
So, from today I’ll start sharing few things related to my life, the academic year I’ve undergone in UKM and maybe new things that will happen soon.

Wish me luck! All the best guys!

Need To Hear From You

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s