Two years – 2016?!

السلام عليكم #69 Bismillahirrahmanirrahim My last blog post was on 29th January, 2014. Lagi 5 hari, cukup 2 tahun blog ni tak diupdate, kan? Cepatnya masa berlalu. Dulu tahun 1, sekarang dan tahun3. Sibuk dengan Final Year Project dan siapkan penulisan tesis. It's 2016 today. In two years time, so much things have changed including me.… Continue reading Two years – 2016?!

Advertisements

Kalau benar,

السلام عليكم #68 Bismillahirrahmanirrahim Diambil daripada status rakan Fb saya, Shifa Asri. Moga memberi manfaat. Kalau benar cinta, Seharusnya kau suka melihat aku bahagia, Walaupun tidak kau cinta, Kerana hakikat cinta hakikat bahagia, Tak seharusnya memiliki apa yang kau suka, Tapi membahagiakan apa yang kau cinta, Walaupun membahagiakan itu menyakitkan. Kalau benar suka, Kau perlu terima,… Continue reading Kalau benar,

Cinta?!

السلام عليكم ~ Peace be upon YOU ~ #67 Bismillahirrahmanirrahim Alhamdulillah. Masih diberi kesempatan untuk update blog ni. Sejujurnya, dah lama sangat tak update blog ni. Last entri berkenaan last semester in UKM. Ni tinggal lagi sebulan je sebelum tamat pengajian Tahun 1 kat sini. Yup, semakin hari rasa semakin sayang kepada UKM ni. Mungkin masa… Continue reading Cinta?!